BRANKO SKROČE: “Ništa što je rekao Boris Skroće nije točno, nije se glasovalo o kaznama igračima i meni kao sportskom direktoru”

0

Sportski direktor KK Zadar, Branko Skroče ostao je iznenađen kada je čuo vijest koju je medijima objavio direktor kluba Boris Skroće, a prema kojoj će uz kažnjene igrače radi nemara i lošeg zalaganja na terenu biti kažnjen i sportski direktor. Branko Skroće demantira da je bilo što o čemu je javno govorio Boris Skroče točno. Dodaje i kako se na sjednici Nadzornog odbora nije glasovalo ono o čemu je Boris Skroče izvijestio javnost.

Inače, ovo nije prvi put da je direktor kluba Boris Skroče uhvaćen u laži.

Nakon sjednice Nadzornog odbora, Boris Skroče izjavio je da će sa stučnim stožerom i igračima kazniti i vas, kako to komentirate?

– To je izjavio Boris Skroče? Kako je to mogao izjaviti kad to nije točno. Na sjednici od 15 do 17 sati na kojoj sam osobno prisustvovao uopće nije bilo riječi o tome da se kazni mene kao sportskog direktora. Jeste li sigurni da je baš to izjavio Boris? Jer ako je to izjavio, onda to nema veze s pameti. Danas sam se šest puta vidio s njim, više ga vidim nego svoju ženu, pa mi ta izjava, ako je točna, nema logike i smisla. Osim ako ta odluka nije donesena negdje drugdje, jer na sastanku Nadzornog odbora na kojemu sam bio, o tome nije bilo riječi. Zašto je to Boris izjavio, ne znam. Samo znam da to nije točno. Na sastanku nije bilo riječi da će se novčano ili na bilo koji način kazniti momčad.  O tome nije bilo govora. Bilo je riječi o uzrocima katastrofalne predstave naših igrača u posljednje vrijeme, ništa drugo.

Tvrdite da ništa od onoga što je Boris izjavio nije točno?

– Da, to što ste rekli da je izjavio nema veze s istinom. Ništa od toga. Gdje je on to odlučio i tko je odlučio da se nekoga kazni, odgovorno tvrdim da Nadzorni odbor o tome nije raspravljao ni glasao. Sjednica je započela kad sam došao, a završila je također po mom odlasku. Ništa od navedenoga nije točno i o tome nije bilo ni slova.

Je li bilo riječi o smjeni Ante Nazora?

– Je, ali je većina odlučila da ga se ne smijeni i to je zapravo to.

 

 

SHARE