VIDEO – Naglić: Knowles je odrastao u opasnom okruženju, reagirao je instinktivno

0

Kakve će biti konzekvence incidenta koji se dogodio na utakmici Split – Zadar, koja je nakon tučnjave završena sa samo osam igrača na terenu? Mnogi se boje da će cijenu platiti Preston Knowles, igrač koji je jedini prijavljen, i to ne zato što je nasrnuo na drugoga igrača ili što je “zakuhao” incident, već je u povlačenju pred drugim igračem njegov direkt pošteno “sjeo” na glavu protivnika.

Ružna slika prekrila je cijeli taj incident, kao i dobru predstavu Splita, a mnogi zadarski navijači strahuju od drakonske kazne, kojom bi sezona uza Knowlesa praktički završila. Trener Aramis Naglić jutros je, gostujući u eteru Radija 057, rekao kako se nada kako će kazna biti prvenstveno financijske prirode.

– Teško mi je komentirati ovu situaciju jer su i Spit i Zadar moji klubovi, atmosfera je bila odlična, naša igra također. Nažalost, incident se dogodio i neke se konzekvence moraju povući. Volio bih da se snimka dobro pogleda i vidi kolika je čija odgovornost u svemu tome. Bez pardona mogu reći da je taj incident pokrenuo Pavle Marčinković. Žao mi je Knowlesa koji je malo i blentavo reagirao. Nismo svi isti, svatko drugačije reagira, a on jje odrastao u jednom okruženju koje je puno opasnije od ovog, njegova reakcija je bila instinktivna, to je tako. Nadam se novčanoj kazni, jer bi se suspenzijom kaznili njegovi suigrači i cijeli klub. Vjerujem da je HKS-u u cilju da se liga odigra na najregularniji način, a da Zadar ne bude hendikepiran neigranjem jednog od najboljih igrača, rekao je Naglić.
Prisjetio se i jedne utakmice u svojoj karijeri, protiv Alkara, u kojoj je utakmicu završio tri na pet, ali ne zbog incidenta nego zbog sudačkih kriterija.

– Mi smo u uzlaznoj formi, šteta bi bilo da nas ovo poremeti. Vrijeme će pokazati što će biti s Prestonom, zaključio je Naglić.

SHARE