Upišite se u PK Zadar

0

Iz Plivačkog klub „Zadar“ ovim putem pozivaju sve zainteresirane za tečaj Obuke neplivača da se jave za upis. U tijeku su prijave za novi turnus obuke koji započinje u veljači.

Program Obuke neplivača osmišljen je za djecu od četiri i pol godine i starije koja se ne održavaju ili se slabo održavaju na vodi. Cilj obuke je da kroz igru i zabavu djeca savladavaju osnovne elemente (disanje, plutanje, klizanje, rad rukama i nogama) te su nakon obuke samostalniji u vodi.

Nakon odrađene obuke, 15 treninga u trajanju od 60 minuta, na završnom satu, djeca demonstriraju naučene vještine, dobivaju diplomu i majicu kluba, te prigodan poklon. Djeca koja uspješno savladaju program obuke i provjeru znanja plivanja, mogu nastaviti usavršavati svoje znanje kroz plivačku sportsku školu.

Prijave i informacije za upis:

Mob: 099/803-8521, 098/137-4604

Tel: 023/312-320
Mail: info@pkzadar.hr, anja.pkzadar@gmail.com

Osim u obuku, tijekom cijele godine klub vrši upise i u ostale programe: Igraonica i Škola plivanja.

U Igraonicu se mogu prijaviti neplivači od 3.5 do 4.5 godine.

Za upis u školu plivanja potrebno je obaviti testiranje prije samog treninga zbog procjene plivačkog znanja. Za upis u Školu plivanja djevojčice i dječaci trebaju zadovoljiti kriterij znanja plivanja (samostalan skok u duboku vodu i preplivavanje dionice od 25m bilo kojom tehnikom). Testiranja za upis u školu plivanja obavljaju se na bazenu Višnjik, radnim danom od ponedjeljka do petka u jutarnjem terminu u 9:30 sati, te u popodnevnom terminu u 17:45 sati kod trenerice Josipe Nekić, prof.

 

Vidimo se na Višnjiku !

SHARE