U subotu se učlani u Naš Hajduk na Narodnom trgu!

3

clanstvo

Pod motom ”Ili jesi ili nisi” te ”Navijač Hajduka=član Hajduka” predstavnici Društva prijatelja Hajduka Zadar u subotu 30. siječnja organiziriraju masovno učlanjenje Zadrana u Naš Hajduk. Kako je poznato Zadar i Zadrani oduvijek su bili uz splitske ”Bile” te se očekuje veliki odaziv navijača iz Zadra.

Učlaniti se možete od 9 do 15 sati na Narodnom trgu. Članarina za punoljetne osobe iznosi 100 kn, dok za maloljetne iznosi 50 kn. Za učlanjenje je potrebna osobna iskaznica te OIB. Ove godine padaju svi rekordi te se u ovih 27 dana učlanilo već gotovo 12 000 Hajdukovaca iz raznih krajeva zemlje i svijeta, a još mnogi čekaju da im podaci zbog velike ovogodišnje navale budu uneseni u bazu. Podsjetimo, novci od članstva služe kao pozajmica Hajduku, a taj iznos će se pretvoriti u dionice kod dokapitalizacije kluba te će Hajduk zauvijek ostati ono što je oduvijek i bio, dite puka i narodni klub.

Biti članom Hajduka pitanje je stava i opredjeljenja!
Posjedovanje Hajdukove članske iskaznice predstavlja čast, a ona je ujedno i sredstvo identifikacije svakog hajdukovca! Navijač Hajduka=član Hajduka!

Zato, učlani se!

SHARE

Comments are closed.