Toni Dujmenović organizirao Falkensteiner Open 2016

0

Na terenima Tenis centra Borik na Puntamici u sklopu Falkensteiner Resorta Borik tijekom razdoblja od 24.-26. lipnja održan je teniski turnir parova pod nazivom Falkensteiner Open 2016.

Turnir je organizirao Toni Dujmenović uz usku suradnju s generalnim direktorom u Falkensteiner Resortu Borik(Zadar).
Možemo se pohvaliti da je Falkensteiner Open 2016 turnir parova koji se organizira drugu godinu uzastopce na terenima Tenis centra Borik, te koji svojim sudionicima i gledateljima nudi osim odličnih i kvalitetnih teniskih mečeva veliki buffet domjenak u prostoru Falkensteiner hotela Club Funimation Borik u večernjem terminu prvog dana turnira. Lagana zabava i opuštanje uz obilje hrane, pica i dobre glazbe koje nam organizira direktor hotela Club Funimaton Borik.

Turnir se održavao u 3 kategorije parova; muški, ženski i mješoviti parovi.
Sudionici turnira su bili iz mnogih krajeva Hrvatske, ali također i izvan RH.
Imali smo 37 parova u svim kategorijama, te se nadam da će odaziv igrača za idući turnir biti još veći.
Zahvaljujem se svim sudionicima turnira koj su svojim dolaskom upriličili da se turnir kvalitetom podigne na jedan veći level.
Iskreno se nadam da će na idućem turniru biti još više natjecatelja, a samim time i gledatelja koji će svojom podrškom podići kvalitetu samog turnira.
Također se želim zahvaliti timu hotela Club Funimation Borik, prvenstveno direktoru Ivanu Polaku i kolegama managerima koji su mi pomogli u organizaciji cjelokupnog projekta jer zaslužuju svaku pohvalu.
Sve detalje vezano za turnir od slika do ostalih informacija, pa upite i informacije za iduće turnire i dr. aktivnosti mogu se pogledati na Facebook stranici – Tenis centra Borik (link: www.facebook.com/teniscentarborik).

Pobjednici parova:
· U muškoj kategoriji su braća Danijel i Tomislav Rupčić iz Vinkovaca koji su u finalu pobjedili natjecatelje iz Zadra, Krešimira Anića i Milivoja Barešića rezultatom 6/4, 6/3.
· U ženskoj kategoriji su prvo mjesto osvojile g. Sonja Škarica i g. Anđelka Tomić, a drugo mjesto g. Jana Roth i g. Maja Buća.
· U mješovitoj kombinaciji parova pobjedici su g.Maja Buća i g.Boris Krekić koji su u finalu nadvisili kombinaciju g.Jana Roth i g.Tomislav Rupčić rezultatom 6/4, 6/3.

SHARE