PRIOPĆENJE Zadarski navijači složno podržali zahtjev Bore poštara: Boris Skroče mora otići!

0

zadar-cibona-030109-visnjik-tornadoZadarski navijači ogorčeni su neodgovornim i sramotnim ponašanjem direktora KK Zadar, Borisa Skroče koji na zahtjev Borisa Marina i Marka Butića, dvojca legendarnih zadarskih navijača Tornada – nije ispoštovao njihov zdravorazumski zahtjev – da se na utakmici Olimpije i Zadra igrači Zadra pojave s crnom trakom na dresu medijima su poslali priopćenje u kojemu traže Skročinu ostavku.

U svom priopćenju navijači, baš kao i Boris Marin, traže ostavku Borisa Skroče. Kako navode, “upravo radi Skroče i ostalih nesposobnih uhljeba investitori bježe od KK Zadra”. Navijači su prozvali Skroču da je u više navrata obmanjivao i lagao zadarsku javnost o stanju u klubu, a pripisuju mu i  i druge propuste. Cijelo priopćenje prenosimo u cijelosti.

POŠTOVANI MEDIJI MOLIMO DA OBJAVITE NAŠ E-MAIL

U ime preko 50 zadarski navijača koji nisu Tornado već “obična publika” od kojih su mnogi od nas dugo godina proveli s Borom i Butom po raznim gostovanjima od Iloka do Dubrovnika IZRAŽAVAMO GNUŠANJE postupcima direktora KK Zadra Borisa Skroče nepoštivanjem klupske legende i nedavno preminulog Bruna Marcelića. 

Tražimo ostavku sramote kluba Borisa Skroče

Ovim pismom podržavamo zahtjev Bore poštara objavljen u zadarskim medijima i kao i Boro zahtijevamo ostavku Borisa Skroče. Napominjemo da praćenjem medijskih istupa utvrđujemo kako ovo nije prvi put da se Skroče osorno i bahato odnosi prema KK Zadru. 

Boris Skroče nekoliko puta je na Gradskom vijeću lagao zadarsku javnost o blokadama kluba, a da ne govorimo o njegovom nesposobnom vođenju kluba u smislu da su u njegovom mandatu Turci i ostali “investitori” odustali od akvizicije ili daljnjeg dodatnog financiranja kluba. Tko ne bi odustao kad vidi s kim ima posla, pitamo se?

Gdje su ti sponzori o kojima je gospodin Skroče govori godinama. On govori da su oni tu i da je samo pitanje vremena kad će ući u klub. Oni možda i uđu u klub kada u njemu ne budu nesposobnjakovići i politički uhljebi kao što su Boris Skroče i slični. Ovaj put nećemo o drugim imenima, ali zna se na koga mislimo. 

Da stvar bude apsurdnija, Skroče se danas uopće nije obratio javnosti nakon što su mediji prenijeli njegovu izjavu i zahtjev. Ako odete na Borin profil vidjet ćete da je hrpetina ljudi iz javnog i sportskog života iskazala podršku njegovom zahtjevu za smjenom Skroče.

Vidjet ćete tko smo

Osobno kao autor ovog pisma se neću potpisivati, ali vas uvjeravam da ćete na prvoj sljedećoj utakmici vidjeti tko smo i koliko nas je. Iskreno se također nadamo kako pojedini novinari koji su od novigradskog vanjskog stručnog suradnika po kafićima u Murvici primali novce ispod stola za lijepo pisanje neće dovoditi u pitanje autentičnost i kredibilitet ovog pisma. Ako i budu, njihov problem.

 

Mi smo Zadrani, Zadar je naš.

 

Skroče odlazi!

 

“Obični” navijači i stariji Tornadovci

SHARE