JUPE POGAĐA U SRIDU: Zašto nitko Zadrane iz Zagreba nije zvao u Zadar?

0
zadar, 26.11.2010. - dvorana krsimira cosica na visnjiku 9. kolo nlb lige izmedju kk zadra i kk krke -

Nakon susreta četvrtfinala Kupa Krešimir Ćosića između Zadra i Zagreba u Trnskom utakmicu su prokomentirali treneri Ante Nazor i Danijel Jusup.

Unazoč pobjedi Nazor nije imao previše razloga za dobro raspoloženje:

– Igrali smo potpuno u kontra ritmu i cijelo sam vrijeme tražio petorku koja može izvući utakmicu. Bitna je pobjeda i ona se pamti, ali ovakve su utakmice nedopustive s obzirom na ono što nas čeka u regionalnoj ABA ligi. Ovo nije utakmica koja se mora što prije zaboraviti već je riječ o utakmici koja se treba analizirati da uočimo što ne smijemo raditi u nastavku sezone jer inače neće biti dobro,” izjavio je trener Nazor.

Danijel Jusup dao je vrlo zanimljivu izjavu pri čemu nije krio razočaranje konačnim rezultatom.

– Krivo mi je što smo izgubili jer zaslužili smo pobjedu s obzirom na prikazanu igru. Većim smo dijelom susreta bili bolji suparnik, odlično smo se taktički pripremili iako smo bili bez trojice igrača. Imali smo prednost, imali smo i priliku jer smo tri sekunde prije kraja vodili. Dogovor je bio da radimo faul jer nismo bili u bonusu, ali nažalost Batur ga nije napravio i ne mogu mu ništa zamjeriti. Valjda je to bila stvar dekoncentracije. Tako se gube prvenstva i naslovi, a ne samo utakmice. Ono što me veseli je činjenica da smo pokazali da možemo biti ravnopravni jednom regionalnom ligašu kao što je Zadar. Neki znaju reći da smo mi razina ABA ligaša, ali je postavljam pitanje zašto onda niti jedan naš igrač ne igra u toj ligi. Zašto ih nitko nije zvao na početku sezone. Mi smo stvorili momčad od igrača koje ABA ligaši nisu željeli i sad smo pokazali da možemo bit ravnopravni, barem kad je u pitanju Zadar,” kazao je Jusup.

 

SHARE