EKSKLUZIVNO: Navijačke legende traže ostavku Borisa Skroče radi nepoštivanja pokojnog Bruna Marcelića!

4

Boris Skroče, kontroverzni direktor KK Zadar, još jednom se našao na meti zadarskih navijača. Prema dosadašnjim reakcijama, ovo je najsramotniji gaf direktora u njegovom višegodišnjem mandatu u košarkaškom klubu. Prema svjedočanstvu Borisa Marinog zvanog poštar, ali i prema izjavi Marka Butića, koji je upravo s Marinom prošao i ‘sito i rešeto’, direktor kluba iskazao je veliku dozu nepoštovanja prema preminuloj klupskoj legendi Brunu Marceliću.

Butić tvrdi kako je cijela jedna generacija jako povrijeđena i uvrijeđena radi toga što Skroče nije htio poslušati glas zdravog razuma. S druge pak strane, svojim prijateljima se preko svog Facebook profila obratio Boris Marin koji je u svom obraćanju kazao kako će ustrajati na smjeni Borisa Skroče.

Uistinu, cijela sportska javnost grada Zadra zgrožena je činenicom kako igrači Zadra na današnjoj utakmici s Olimpijom nisu imali crni povez na svojim dresovima u čast jednoj od najvećih legendi zadarske košarke.

Neslužbeno, od izvora iz kluba doznajemo kako je Skroče, nakon što je čuo što su mu imali kazati Marin i Butić, u krugu svojih suradnika kazao kako “neće njemu ulica diktirati što će i kako će raditi”.

Cijeli status Borisa Marina prenosimo u cijelosti:

boro2

SHARE

Comments are closed.