LUKA MODRIĆ NAKON REMIJA U BUDIMPEŠTI “Puno putovanja i snimanja reklama ostavilo je traga… “

0

Hrvatski reprezentativci prilično su realno doživjeli utakmicu u Budimpešti.

“Slažem se, bila su to dva različita poluvremena. U prvome smo bili bolji, u nastavku smo pali, primarno fizički, tako da je rezultat po meni realan”, kazao je Luka Modrić.

“Promijenili smo dosta sustava, ali izbornik je želio probati neke taktičke varijante i sigurno će mu ove dvije utakmice pomoći da vidi što treba popraviti. A trebamo još dosta toga popraviti da budemo bolji.”

Dirigent Hrvatske analizirao je za kraj ovaj mini-ciklus.

“Ove dvije utakmice? Solidno. Ne želim stvarati alibi, ali bilo je puno putovanja, puno snimanja reklama, to je ostavilo traga, pogotovo u drugome dijelu ovog sraza s Mađarskom”, konstatirao je Modrić.

Šime Vrsaljko je, pak, rezonirao:

“Treba gledat pozitivno, izvući najbolje iz ovoga. Dobro nam je poslužila ova utakmica, iako smo se s Izrealom potrošili, stoga ne treba tražiti dlaku u jajetu…”

On je zauzeo poziciju na mjestu desnog braniča, o kojem se dosta priča…

“Ne bih komentirao, na izborniku je, na nama je da se skupimo i odigramo najbolje. O taktičkim zamislima ne bih, respekt prema vama, ali formacija i taktika nije na meni…”, diplomatski je zaključio Vrsaljko.

Alen Halilović, pak, nije bio raspoložen za izjave. Ostaje za vidjeti njegove razloge, premda je jasno da je malo razočaran nakon što ga je izbornik Čačić dugo zagrijavao, ali je onda ubacivanjem Srne ipak odlučio ići na rezultat. No, izjave nisu davali ni Mandžukić, ni Srna, ni Brozović, ni Perišić, ni Antolić

Autor: Jutarnji list

SHARE