8 MEDALJA ZA JUDO KLUB ZADAR – U Kaštelima održan međunarodni memorijalni judo turnir „Mario Zebić”

0

Ovog vikenda 30. 04. 2016 u Kaštelima je održan međunarodni memorijalni judo turnir „Mario Zebić” na kojem je nastupilo 465 natjecatelja iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Italije, Albanije, Kosova, Srbije i Nizuzemske. Natjecalo se u uzrastima mlađih dječaka i djevojčica, dječaka i djevojčica u uzrastu mlađih kadeta i mlađih kadetkinja te u uzrastu kadeta i kadetkinja.

Judo klub Zadar je na ovom natjecanju nastupio sa 14 natjecatelja predvođenih trenerima Juricom Zankijem i Stipom Grgasom. Mladi Zadarski judaši i judašice su ukupno osvojili dvije zlatne, dvije srebrene i četri brončane medalje.

U kategoriji dječaka i djevojčica do 12 godina zlatna odličja su osvojili Donatella Bajlo i Luna Miljanić. Mateo Blaslov je osvojio srebreno odličje, dok su Donat Martinović, Nandi Mičić i Josip Klarin osvojili brončana odličja.

U kategoriji dječaka i djevojčica do 14 godina Nora Zekanović je osvojila srebreno odličje a Nikola Mikin je osvojio brončano odličje.

Za judo klub Zadar još su nastupili Vice Sačić, Ante Buterin, Frane Katačić, Đani Peričić, Petar Pavle Visković i Marko Vrkić.

SHARE