Zadarski dišpet za Mozartove uši umjesto u utorak prikazat će se u subotu

0

Zbog hladnog i kišnog travanjskog dana, Zadar u utorak neće filmom podsjetiti na najtopliji dan u povijesti KK Zadar koji je u legendarnoj majstorici pobijedio Cibonu i uzeo pehar prvaka Jugoslavije.

I to dan nakon što je Zadar nadmašio svog vječnog rivala na domaćoj košarkaškoj sceni. Naime, projekcija filma “Zadarski dišpet za Mozartove uši” prebačena je zbog lošeg vremena s utorka na subotu. U utorak je trebala biti na Trgu, a u subotu će biti na Višnjiku.

S tim je filmom trebao biti otvoren High 5 Sport Film & Media Festival koji je službeno najavljen 12. travnja u Zagrebu, kada je rečeno da je sve spremno za njegov početak 25. travnja svjetskom premijerom filma “Prvi put”, autorice Mirjane Hrga.

To je trebalo biti danas, kada su mediji dobili najavu organizatora da će festival početi u srijedu.

Od njih smo dobili program samo za srijedu. Detaljniji program, lokacije projekcija filmova i sve ostale detalje, poslat ćemo vam nakon službene potvrde organizatora, poručili su organizatori premijernog High 5 Sport Film & Media Festivala

HOTEL FALKENSTEINER

11:00 Okrugli stol: Europsko prvenstvo u Francuskoj
12:00 Panel: Prezentacija NK Osijek
12:45 Panel: Renesansa srednjeevropskog nogometa
13:30 Film “Mali balun – veliki ljudi” Tomislava Gabelića
16:15 Panel: Dinamo 105 godina
17:00 Australski dokumentarac o turniru hrvatskih klubova na Gold Coast-u kod Brisbane-a
17:30 “Generacija 67 ” Tomislava Žaje
18:30 Prezentacija Nogometne televizije
19:15 Film: Barcelona dreams
21:30 Dodjela nagrada

28.04. RUKOMETNI DAN / HOTEL FALKENSTEINER – dnevni paneli koji završavaju svečanom premijerom filma Prvi put u 20.00 sati.

29.04. HOTEL FALKENSTEINER – dnevni paneli koji završavaju svečanom premijerom filma Gnothi Seauton u 20.00 sati i dodjelom nagrada

 

SHARE