Odbojkašice Zadra pobijedilie Đakovo, odbojkaši Karlovac!

0

Odbojkaši Zadra upisali su jučer na Višnjiku u 12. kolu 1.A Nacionalne odbojkaške lige, skupina II vrijednu pobjedu nad ekipom Karlovca rezultatom 3-1.

Druga je to prvenstvena pobjeda odbojkaša trenera Marina Masnića i to protiv jakog protivnika, ekipe Karlovca koja čvrsto drži 2. mjesto na ljestvici.

Zadrani su prva dva seta lagano riješili u svoju korist protivpomlađenih Karlovčana da 25-15 i 25-17, u trećem su gosti bili bolji sa 23-25, a u četvrtom su zadarski momci ponovo bili uvjerljivi sa 25-19.

Druga je to pobjeda Zadrana u sezoni, pa iako četvrto mjesto više nije dostižno, vrlo je lijepo vidjet kako ekipa napreduje iz kola u kolo.

Do druge pobjede u prvenstvu stigle su i igračice trenera Roberta Kresoje. U tri seta su lagano svladale mladu ekipu Đakova. Bilo je 25-17, 25-21 i 25-21.

Zadranke su ovom pobjedom preskočile svoje jučerašnje protivnice i trenutačno su na 6. mjestu ljestvice, što je veliki uspjeh za ovu mladu i neiskusnu ekipu.

Nakon dugo vremena možemo biti i više nego zadovoljni uspješnim odbojkaškim vikendo, a prvi je to put da su u ovom rangu natjecanja obje ekipe, ženska i muška ostvarile pobjede.

SHARE