Sportski Forum - ZadarSport.Com

Dobrodošli na Zadarski Sportski Forum
Sada je: 10 ruj 2010, 13:32.

Vremenska zona: UTC [LJV]

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 137 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: T-Com Prva HNL 3.kolo NK Zadar - HNK Šibenik ( subota 20h )
PostPostano: 07 kol 2009, 20:33 
BAN
BAN

MA SINKO MOJ JESI LI TI BOLESTAN TORNADO DANAS BOLJI MA U ČEMU U GRAFITIMA :h2h: :h2h: :h2h: PA MI SINKO ONDA NISMO NI SMILI OD POLICJE NA ZIDU NAPISAT TORNAO ZADAR VEĆ BI PO OKRILJEM MRAKA PISALI I TO DVOJICA BI STRAŽARILA DA NE NAIĐE MURIJA JER TO JE TADA BILO STROGO ZABRANJENO ŠARATI ZIDOVE A TI SI VJEROJATNO MULČINA KOJA TO I NEZNA PO ČEMU TO BOLJI KAŽEŠ PO TOME MOŽDA ŠTO JE FINALE PROŠLE GODINE U ZAGREB IŠA PRATITI JEDAN BUS SA 20 LJUDI UNUTRA AJDE MOLIM TE SINKO NE BALINAJ GLUPOSTI JER ISPADAŠ SMIŠAN LIPO TI JE O TOME NEKI DAN NAPISA I IVAN I HRVOJE PERINČIĆ KAD JE JASNO I GLASNO REKA DA JAZINE SU JEDNE I NEPONOVLJIVE EJ PAZI JEDNOG DANA KAD BUDEŠ BIJA U NAVIJAĆKOM KONVOJU SA 11 BUSEVA ALI KRCATIH KREĆA U ŠIBENIK ILI SA 10 KRCATIH IŠA U ZAGREB ONDA ČEŠ MI MOĆI O TOME GOVORITI A DO TADA FARBAJ I PITURAJ ZIDOVE I KUCO :zlepa :zlepa :zlepa :zlepa

Vrh
 Profil Pošalji privatnu poruku  

PostPostano: 07 kol 2009, 20:51 
BAN
BAN

I JOŠ NEŠTO NE DA NIŠTA NISI LAGA NEG SVE ŠTO SI REKA NI BLIZU ISTINI NIJE

NAŠA RANA NEPOSTOJI JER JE NEMATE BAR VI MULCI

VAŠ LIK ISTO TAKO NEPOZNAT

A ZAŠTO ZATO ŠTO STE BOLESNO LJUBOMORNI I ŠTO NA SVE MOGUĆE NAČINE UMISTO DA NA TO BUDETE PONOSNI I SRITNI VI TO ŽELITE DRUGAČIJE PRIKAZATI SAMO ZATO ŠTO STE PATOLOŠKI LJUBOMORNI NA JEDNU LIPU ERU TORNADA KOJU ČE IKAD IKO MOĆI I PRIBLIŽITI JOJ SE A KAMO LI DOSTIĆI JE EVO ČINJENICA STAVILI STE GODINU OSNIVANJA TORNADA 1965 ŠTO JE NOTORNA LAŽ I NEISTINA KAD I VRAPCI NA GRANI ZNAJU DA JE NAS NEKOLICINA STVORILA TORNADO SEDAMDESET DEVETE NA OSAMDESETU I ONDA ZAŠTO IZVRČETE POVIJEST KAKO VAS TO NIJE SRAM RADITI U PROSTORIJI TORNADA POSTAVILI STE RAZNOJAKE SLIKE KOJEKAKVIH TORNADELA A NE TORNADOVACA GAVRO JE SEBI ČAK I LIK SA ŠALOM NAPRAVIJA A DI JE MOJA SLIKA DI JE BUTINA SLIKA DI JE LAFOVA PANTALONOVA I TOMIĆINA SLIKA LJUDI KOJI SU STVORILI TORNADO I GINULI GODINAMA ZA NJEGA DOK GA NISMO I NADALEKO I PROSLAVILI A KULMINACIJA SLAVE JE BILA DOBITAK NAVIJAČKOG OSKARA KAO NAJBOLJI TADA NAVIJAČI U HRVATSKOJ UMISTO DA STE MOJU I BUTINU SLIKU STAVILI ŠTO BI SVAKAKO BIJA I RED I UOKVIRILI JE VI JE NISTE NI STAVILI STOGA JURE NE SERI BALINE I NE PRIČAJ GLUPOSTI VEČ SE MOŽEŠ SRAMITI TI I SVI ONI TVOJI ISTOMIŠLJENICI JER OVO JE ISTINA ŠTO SAM JA TEBI NAPISA I TO PRAVA ISTINA A NE ONO ŠTO SI TI NAČVANJKA KAKO BI ONDA TO NEKO DRUGI NAZVA OVO ŠTO SAM JA SVE NABROJIA VEĆ PATOLOŠKA LJUBOMORA I ZAVIST ALI FALA BOGU JOŠ IMA MALO VIŠE LJUDI KOJI ZNAJU U OVOM GRADU KO JE KO I KO JE DI I KADA BIJA A TI MULAC SAMO SERI I VALJAJ BALINE UPOZNAT ĆE MO SE JA I TI VIDIM DA SI U EKIPI SOBOSLIKARA VIDIMO SE

Vrh

PostPostano: 07 kol 2009, 21:08 
BAN
BAN

CHAOS PRIJATELJU NAJVEČI POSA ČEŠ NAPRAVITI BUDEŠ LI PONEDILJKOM I PETKOM U PROSTORIJAMA OVIM MULČINAMA ODRŽA PO SAT VRIMENA POVIJESTI TAKO ČE I ONI BITI UPOZNATI SA NEKIM STVARIMA O ZADARSKOM TORNADU PA ČE BUDU LI I ONI POŠTIVALI LJUDE KOJI SU SVE OVO NAPRAVILI JEDNOG DANA POŠTIVATI ĆE I NJIH JER SA OVAKVIM KUKUMARIMA I SELJAĆINAMA LEMI NEŠ DALEKO DOGURATI VIRUJ MI MA KOLIKO SE GOD TI PRIJATELJU TRUDIJA I MUČIJA SE

MORAŠ PRIJATELJU BITI MALO STROŽI PA AKO TRIBA A VIDIM DA ZA TO IMA MATERIJALA I KOJU ŽLEPU OPIZDITI SVE ZA DOBROBIT DISCIPLINE OVAJ ŠTO SE MALOPRIJE JAVIJA NIJE ZA ŽLEPU VEĆ ZA VAĐENJE NAŽIVO NOKTIJU SA KOMBINIRKAMA :kava: :kava: :lucko: :lucko: :mad: :mad: :mad:

Vrh

PostPostano: 07 kol 2009, 22:10 
Kadet
Kadet

Boro Poštar je napisao/la:
i još nešto za gospodina juru kažeš i to bez iti malo srama prošla u zadru sa šibenikom 500 ljudi jesi li možda mislija na CILI STADION ILI SAMO NA TORNADO bija sam na toj utakmici pa me čisto zanima di si taj broj od 500 naša boga mi ja ih toliko nisam vidija ni blizu ::LOL:: ::LOL:: :ajmeee: :ajmeee:

slika
slika
slika

Mislim da nas je bilo oko 500 :kava:

Vrh

PostPostano: 07 kol 2009, 22:12 
Moderator
Moderator

Po mom mišljenju, uprava NK Zadar bi na prvi spomen uvrede Zadra i njegove uloge u ratu od strane Šibenčana, tribala reagirati izbacivanjem istih nogom u guzicu sa stadiona. Pa se derite na ulici.

Vrh

PostPostano: 07 kol 2009, 22:26 
Kadet
Kadet

LEPI je napisao/la:
Po mom mišljenju, uprava NK Zadar bi na prvi spomen uvrede Zadra i njegove uloge u ratu od strane Šibenčana, tribala reagirati izbacivanjem istih nogom u guzicu sa stadiona. Pa se derite na ulici.

kontradiktoran si :dad:

Vrh

PostPostano: 07 kol 2009, 23:04 
BAN
BAN

BAKI A JA MISLIM DA NIJE 500 LJUDI TO TI JE U PREVODU 10 KRCATIH BUSEVA A TO TI JE KRCAT ČITAVI ZELENI SEKTOR U CIBONINOJ DVORANI A TO NA OVOJ SLICI NI BLIZU NI SLIĆNO NIJE :rukovanje

Vrh

PostPostano: 07 kol 2009, 23:06 
BAN
BAN

A OVA SLIKA DRUGA PO REDU TO NAJBOLJE I POKAZUJE :kava: :kava: :dad:

Vrh

PostPostano: 07 kol 2009, 23:25 
Kadet
Kadet

Boro Poštar je napisao/la:
A OVA SLIKA DRUGA PO REDU TO NAJBOLJE I POKAZUJE :kava: :kava: :dad:

boro,aj molim te ugasi caps lock,ovo je nećitljivo...

Vrh

PostPostano: 07 kol 2009, 23:47 
Kadet
Kadet

Dobro, jebemu mater, što ste se uvatili Bore sad i ovih rasprava koje nemaju smisla?!
Čovik ima svoj pogled na neke stvari, vi svoj. Ja se ne mogu okladit da bi bija živ na Borinom mistu, da sam stvara nešto što zadnjih godina zna toliko podbacit (da, ljudi, mi znamo jako podbacit) onda bi vjerojatno na njegovom mistu već odavno bacija konop priko prvog krivog drveta i obisija se. Ja sam tu već podosta (al opet ni upola dugo ka ljudi te Borine generacije, zato što sam mlađi) pa kad vidin neke stvari onda mi se dođe bacit s mosta. A kako je onda njemu tek...

Morete li biti realni 5 minuta i priznat sebi neke stvari? Da, danas nekolicina ljudi se ubija za Tornado. Da, danas se dio ljudi ubija ka stoke da bi se radile zastave, dio ljudi se gazi da bi imali koreografije, dio ljudi puno riskira fajtovima i akcijajući okolo u ime Tornada jer znamo kakav je zakon danas! Koliki je to broj ljudi?! Jako mali! Nekolicina se gazi i odvajaju od usta zbog neorganiziranih gostovanja, zbog transparenata, zastava, koreografija, a ostali lade jaja.

Koliko nas je lani bilo u Podsusedu? 7. Koliko nas je bilo u Slavonskom Brodu? 5. Koliko je ljudi bilo u Osijeku lani prvi put? Oko 10. Koliko u Koprivnici? 5. Koliko u Vinkovcima? 1. Koliko u Kranjčevićevoj prvi put? 9. Triba li dalje govoriti išta?
Poanta ovoga je da se sve radi iz ljubavi, radiš i šutiš ako ti je do toga. Ove brojke pokazuju da imamo još jako puno mista za napredak i ako Bog da napredovat ćemo što prije. Sutra će, nadan se, biti jako kvalitetno izdanje, a onda nam ostaje da odemo u Karlovac na nogomet i osvitlamo obraz grada i skupine.

Vas par koji tu komentirate ste aktivni, trudite se, izdvajate, svaka vam čast! Ali ono što morate shvatit je da vas to ne čini elitom jer su to svi radili i prije vas. A vi to, ja sam siguran, radite iz ljubavi. E pa neka onda na tome i ostane, nemojte svoju ljubav prema gradu, klubu i skupini kompromitirat dičjim raspravama ovdi! To vridi za sve nas, uključujući mene. Jer kad netko od običnih ljudi čita neke postove koje neki pripadnici Tornada ovdi ostavljaju dobije se dojam da je rič o dici s posebnim potribama a ne o navijačima Zadra...

Bore se poziva na neka druga vrimena i to se mora shvatit. Brojnost koju on spominje vezano uz pojedina gostovanja mi više nikad nećemo imat. I da, ovaj naš današnji Tornado zna opako zajebat stvar! Što onda? Ko radi taj i griši. Ali ko radi, taj i šuti i radi, a ne raspravlja se s ljudima koji su stvarali skupinu. Njima respekt, mada se često nećemo složit jer smo generacijski različiti. Ja se prvi često ne slažen s Borinim stajalištima i razmišljanjima pa jeste li vidili da se natežem s njim ka malo dite? Mislin da niste. A malo sam pozvaniji se natezat okolo od vas, jel tako?!

Ovaj Tornado koji imamo danas zna opako zajebat, zna razočarat mene, a kako neće Boru... Ali kakav je da je, taj napaćeni Tornado je naš, mi ga sačinjavamo i na nama je, ako to volimo i želimo, da ga gradimo da bude što veći i jači. A to još nikome nije pošlo za rukom priko interneta. Shvatite da ni ja ni vi nismo Bogom dani time što smo navijači, to smo odabrali sami, to je naša žrtva i tu priča prestaje. Nit nas je itko silija niti smo Boga za bradu povukli jer idemo na utakmice.

Bore se često dotiče svoje generacije Tornada i to je potpuno normalno, on o danas aktivnim momcima i svemu što oni rade za Tornado i ne zna previše pa naravno da govori o godinama kad je on to sve vodija. Vrimena su se otad prominila i nijedna skupina više nije ista. Boysi ratuju međusobno a protiv Istre ih je na Maksimiru manje nego Demona. Čini se nemoguće, ali nije. Dobrodošli u novo tisućljeće. Armade lani na Kantridi malo više nego nas, na nekim utakmicama niti 50. Moguće? Evo, vidimo svi skupa da je. Stvari su takve kakve jesu, svit se minja, pa tako i neki đirevi u navijaštvu i zakon koji pandurija provodi. Sve to daje neke rezultate kojima teško da je zadovoljan itko od starije garde u bilo kojoj skupini. U Armadi trenutno vlada generacijski jaz, stariji i mlađi nisu na istoj valnoj duljini i to se vidi. U Boysima nitko ni s kim nije na istoj valnoj duljini i oni propadaju. Triba li nam to?

Ja ću reći samo jednu stvar i s time ću završit... Vi ste aktivna mlađa ekipa u Tornadu, nitko vam se ne miša u posa, radite i učinite ponosnima sve oko sebe. Ali spomenik dobit nećete, ka što ga nije dobija ni Boro, ni Bute, ni Tomica, ni Frleta, ni Gavro, ni Lemi, a bogami ni ja ni bilo ko od nas koji sada aktivno idu zadnjih 8 godina. Navijači ne dobijaju spomenike nego se bespoštedno daju za nešto što vole.

Još nešto, vas dvojica mlađih koji ste tu pisali ste dobri momci, Boro vas ne pozna pa mu je teže prosudit nego meni. Ali recite koliko ste puta dobili srdačan pozdrav i zajebanciju recimo od Tomice a koliko puta od one namrgođene mularije od 14 godina koja ima 30 kila s krevetom (njih 5 sve skupa)? Vidite, ja bi rađe uza se bilo kad i bilo di ima Tomicu koji mi more biti ćaća a ljudina je, nego neke "umjetnike" koji idu 2 godine na Cibonu i Split, te eventualno u Šibenik (naravno uz pratnju policije, bez tog ne ide) i onda će glumatat ka da su svugdi bili i sve vidili i kako su oni moderni navijači a svi ostali u gradu su k**** za njih.
Vama pravim mlađima podrška od mene, ka i uvik, ali pogledajte malo okolo svoju generaciju pa sudite. Budite realni pa recite što bi bez par ljudi od 22-30 godina i di bi bili. Niste glupi, dapače, jako ste bistri pa ćete sami izvuć pravi zaključak, ja vam zaključke nikad nisam nameta jer mislin da ih morete donit sami.

To bi bilo sve od mene.
Pozdrav

Vrh

PostPostano: 08 kol 2009, 00:04 
BAN
BAN

ROBERTO A ŠTO REĆI SVE SI STARI REKA JASNO I BISTRO KA VODA :OO: :OO: :rukovanje :rukovanje :rukovanje :zivili: :zivili:

HVALA DA SVI RAZMIŠLJAJU KA I TI OPET BI BILI NAJAČA NAVIJAČKA SKUPINA U HRVATSKOJ

Vrh

PostPostano: 08 kol 2009, 09:41 
BAN
BAN

i moderatori molim vas a pogotovo PRIJATELJU cipiripi tebe ne ovakve i slićne teme stavljati pod kljuć jer one su jako korisne i imaju značaj mnogo veči no što većina vas to i misli :rukovanje :rukovanje

Vrh

PostPostano: 08 kol 2009, 10:20 
Junior
Junior

Roberto je napisao/la:
Dobro, jebemu mater, što ste se uvatili Bore sad i ovih rasprava koje nemaju smisla?!
Čovik ima svoj pogled na neke stvari, vi svoj. Ja se ne mogu okladit da bi bija živ na Borinom mistu, da sam stvara nešto što zadnjih godina zna toliko podbacit (da, ljudi, mi znamo jako podbacit) onda bi vjerojatno na njegovom mistu već odavno bacija konop priko prvog krivog drveta i obisija se. Ja sam tu već podosta (al opet ni upola dugo ka ljudi te Borine generacije, zato što sam mlađi) pa kad vidin neke stvari onda mi se dođe bacit s mosta. A kako je onda njemu tek...

Morete li biti realni 5 minuta i priznat sebi neke stvari? Da, danas nekolicina ljudi se ubija za Tornado. Da, danas se dio ljudi ubija ka stoke da bi se radile zastave, dio ljudi se gazi da bi imali koreografije, dio ljudi puno riskira fajtovima i akcijajući okolo u ime Tornada jer znamo kakav je zakon danas! Koliki je to broj ljudi?! Jako mali! Nekolicina se gazi i odvajaju od usta zbog neorganiziranih gostovanja, zbog transparenata, zastava, koreografija, a ostali lade jaja.
Koliko nas je lani bilo u Podsusedu? 7. Koliko nas je bilo u Slavonskom Brodu? 5. Koliko je ljudi bilo u Osijeku lani prvi put? Oko 10. Koliko u Koprivnici? 5. Koliko u Vinkovcima? 1. Koliko u Kranjčevićevoj prvi put? 9. Triba li dalje govoriti išta?
Poanta ovoga je da se sve radi iz ljubavi, radiš i šutiš ako ti je do toga. Ove brojke pokazuju da imamo još jako puno mista za napredak i ako Bog da napredovat ćemo što prije. Sutra će, nadan se, biti jako kvalitetno izdanje, a onda nam ostaje da odemo u Karlovac na nogomet i osvitlamo obraz grada i skupine.

Vas par koji tu komentirate ste aktivni, trudite se, izdvajate, svaka vam čast! Ali ono što morate shvatit je da vas to ne čini elitom jer su to svi radili i prije vas. A vi to, ja sam siguran, radite iz ljubavi. E pa neka onda na tome i ostane, nemojte svoju ljubav prema gradu, klubu i skupini kompromitirat dičjim raspravama ovdi! To vridi za sve nas, uključujući mene. Jer kad netko od običnih ljudi čita neke postove koje neki pripadnici Tornada ovdi ostavljaju dobije se dojam da je rič o dici s posebnim potribama a ne o navijačima Zadra...

Bore se poziva na neka druga vrimena i to se mora shvatit. Brojnost koju on spominje vezano uz pojedina gostovanja mi više nikad nećemo imat. I da, ovaj naš današnji Tornado zna opako zajebat stvar! Što onda? Ko radi taj i griši. Ali ko radi, taj i šuti i radi, a ne raspravlja se s ljudima koji su stvarali skupinu. Njima respekt, mada se često nećemo složit jer smo generacijski različiti. Ja se prvi često ne slažen s Borinim stajalištima i razmišljanjima pa jeste li vidili da se natežem s njim ka malo dite? Mislin da niste. A malo sam pozvaniji se natezat okolo od vas, jel tako?!

Ovaj Tornado koji imamo danas zna opako zajebat, zna razočarat mene, a kako neće Boru... Ali kakav je da je, taj napaćeni Tornado je naš, mi ga sačinjavamo i na nama je, ako to volimo i želimo, da ga gradimo da bude što veći i jači. A to još nikome nije pošlo za rukom priko interneta. Shvatite da ni ja ni vi nismo Bogom dani time što smo navijači, to smo odabrali sami, to je naša žrtva i tu priča prestaje. Nit nas je itko silija niti smo Boga za bradu povukli jer idemo na utakmice.

Bore se često dotiče svoje generacije Tornada i to je potpuno normalno, on o danas aktivnim momcima i svemu što oni rade za Tornado i ne zna previše pa naravno da govori o godinama kad je on to sve vodija. Vrimena su se otad prominila i nijedna skupina više nije ista. Boysi ratuju međusobno a protiv Istre ih je na Maksimiru manje nego Demona. Čini se nemoguće, ali nije. Dobrodošli u novo tisućljeće. Armade lani na Kantridi malo više nego nas, na nekim utakmicama niti 50. Moguće? Evo, vidimo svi skupa da je. Stvari su takve kakve jesu, svit se minja, pa tako i neki đirevi u navijaštvu i zakon koji pandurija provodi. Sve to daje neke rezultate kojima teško da je zadovoljan itko od starije garde u bilo kojoj skupini. U Armadi trenutno vlada generacijski jaz, stariji i mlađi nisu na istoj valnoj duljini i to se vidi. U Boysima nitko ni s kim nije na istoj valnoj duljini i oni propadaju. Triba li nam to?

Ja ću reći samo jednu stvar i s time ću završit... Vi ste aktivna mlađa ekipa u Tornadu, nitko vam se ne miša u posa, radite i učinite ponosnima sve oko sebe. Ali spomenik dobit nećete, ka što ga nije dobija ni Boro, ni Bute, ni Tomica, ni Frleta, ni Gavro, ni Lemi, a bogami ni ja ni bilo ko od nas koji sada aktivno idu zadnjih 8 godina. Navijači ne dobijaju spomenike nego se bespoštedno daju za nešto što vole.

Još nešto, vas dvojica mlađih koji ste tu pisali ste dobri momci, Boro vas ne pozna pa mu je teže prosudit nego meni. Ali recite koliko ste puta dobili srdačan pozdrav i zajebanciju recimo od Tomice a koliko puta od one namrgođene mularije od 14 godina koja ima 30 kila s krevetom (njih 5 sve skupa)? Vidite, ja bi rađe uza se bilo kad i bilo di ima Tomicu koji mi more biti ćaća a ljudina je, nego neke "umjetnike" koji idu 2 godine na Cibonu i Split, te eventualno u Šibenik (naravno uz pratnju policije, bez tog ne ide) i onda će glumatat ka da su svugdi bili i sve vidili i kako su oni moderni navijači a svi ostali u gradu su k**** za njih.
Vama pravim mlađima podrška od mene, ka i uvik, ali pogledajte malo okolo svoju generaciju pa sudite. Budite realni pa recite što bi bez par ljudi od 22-30 godina i di bi bili. Niste glupi, dapače, jako ste bistri pa ćete sami izvuć pravi zaključak, ja vam zaključke nikad nisam nameta jer mislin da ih morete donit sami.

To bi bilo sve od mene.
Pozdrav

Majke ti mile posta, pa kome se ovo da čitati

Vrh

PostPostano: 08 kol 2009, 10:38 
Pionir
Pionir

uopce mi se neda svađati odi... i prepirati ko je kako i ko je sto...
ma brate SAMO ZADAR! i to je to... :pis:

a sto se ostalih navijaca tice... svi znaju da po zadru nema setnje.. i sto vise ocemo :bum123:

Vrh

PostPostano: 08 kol 2009, 11:28 
Junior
Junior

onom koga to zanima :rollyeyes:
roberto :zivili:

chuck je napisao/la:
Ma triba to nastimati da kad kosarkasi igraju doma da su nogometasi vani i obrnuto...

:naklon:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 137 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Sljedeća

Vremenska zona: UTC [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: