Sportski Forum - ZadarSport.Com

Dobrodošli na Zadarski Sportski Forum
Sada je: 10 ruj 2010, 14:34.

Vremenska zona: UTC [LJV]

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 137 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: T-Com Prva HNL 3.kolo NK Zadar - HNK Šibenik ( subota 20h )
PostPostano: 09 kol 2009, 17:21 
Moderator
Moderator

Hrvoje je napisao/la:
bez pina karlovac, u karlovac po bodove :naklon:

Bez Pina ali s Bepom..... :hh:

Vrh
 Profil Pošalji privatnu poruku  

PostPostano: 09 kol 2009, 18:32 
Pionir
Pionir

http://www.youtube.com/watch?v=BXw4NzSzRaA

Vrh

PostPostano: 09 kol 2009, 18:53 
Junior
Junior

Jure je napisao/la:
http://www.youtube.com/watch?v=BXw4NzSzRaA

Video odličan... Samo di je: I sanjam jedan dan.... To je bija vrhunac navijanja! :zastava1:

Vrh

PostPostano: 09 kol 2009, 20:13 
Junior
Junior

vrhunac je bia:vijorit će se zastave :naklon:
:zastava1: :zastava2: :hrvat

chuck je napisao/la:
Ma triba to nastimati da kad kosarkasi igraju doma da su nogometasi vani i obrnuto...

:naklon:

Vrh

PostPostano: 09 kol 2009, 23:23 
BAN
BAN

VELIKA I DRAŽESNA POBIJEDA ZADRA MENI OSOBNO DRAŽA NEG DA SMO POBIJEDILI DINAMO ONO ŠTO SU MI REKLI PRIJATELJI SA UTAKMICE funcuti NEPOSTOJEĆA NAVIJAČKA SKUPINA KOJA U ZADAR KOJI IM JE TAKO BLIZU DOLAZI U KOMBIJU A TO U PREVODU ZNAĆI DA SU RASULO OD NAVIJAĆA I BOLJE IM JE DA SE VIŠE NE SRAMOTE NA SLIĆAN NAĆIN ĆESTITAM SVIM IGRAĆIMA ZADRA NA LAVOVSKOJ BORBI I DRAGOJ POBIJEDI I JAKO MI JE KRIVO ŠTO TU UTAKMICU NISAM MOGA POGLEDATI A RAZLOG JE TAJ ŠTO JE NA BAZENU GOSTOVALA GRUPA KOLONIJA A JA SAM RADIJA NA VRATIMA NO SVEJEDNO JOŠ JEDNOM ČESTITKA SVIM AKTERIMA U OVOJ VELIKOJ POBIJEDI :ajmozadar: :ajmozadar:

Vrh

PostPostano: 10 kol 2009, 09:32 
Moderator
Moderator

čestitke igračima i tornadu. nakon dugo vrimena i ja san pohodija stanove i moran priznati da san bija ugodno iznenađen. raduje me ta očita povezanost igrača i najvjernijih navijača, zajedničko slavlje,...

funcuti ka funcuti. šaka iskompleksiranih bijednika. najsmišnije mi je bilo ono "šibenik je gradina a vi ste k....". skoro san španjulet proguca od smija. očito da loše kopiraju svoje uzore iz metropole.

tlak mi je jedino diga sudac. svira je jedno tri milijarde nepotribnih stvari. čak su ga i neki inaće vrlo pristojni i kulturni ljudi koji su bili blizu mene počeli slati u 100 čičaka materinih. bilo mi je čak i smišno jer se radi o ljudima za koje pouzdano znan da nisu 3 puta u životu u društvu zabeštimali.

onaj cella ima mota. u 10 minuta igre je bar 3-4 puta probija i centrira za mrtvu šansu. i to prave lopte koje se ne gledaju svaki dan na hrvatskim nogometnim livadama. to maruni nije uspilo ni jedamput u 80 minuta.

onaj mladi plavi momak s brojem 15 ima mota. zna dati dobru loptu i borben je, ali mi se čini malo nejak i preimpresioniran.

šaranović me ugodno iznenadija. brz je ka munja i jak je kad ima igrača na leđima. te dvi karakteristike se ritko viđaju zajedno. pogotovo kod igrača priko 30.

terkeš obavlja veliki dio posla navlačeći na sebe protivničke igrače i otvarajući prostor suigračima koji bi to bolje tribali koristiti.

drago mi je radi čurjurića što je zabija. dobar je igrač i triba mu samopouzdanja.

ljubičić standardno najbolji. može ga se zaustaviti samo faulon.

sve u svemu, nije loše izgledalo. samo moramo igrati puno brže i imati puno brži protok lopte. tu mislin na bekove i vezne koji se moraju puno brže transformirati iz obrane u napad i dovesti loptu do napadača u 2-3 brza pasa. i kad protivnik ima loptu naši su predaleko. daju im previše prostora. srića da šibenčani ovaj put nisu imali pojma ali naletit će neko ko će to znati kazniti. ko što nas je kaznija zec onim jednim golom. tu nisu krivi stoperi koji su čuvali zeca nego igrač koji je triba čuvati onog ko je centrira. njemu je tribalo biti na tetivama pa nebi uspija poslati dobru loptu. a napadač će se između stopera uvik koji put promigoljiti.

toliko od mene. nadan se da nisan upila. :lucko:

Vrh

PostPostano: 10 kol 2009, 09:35 
Moderator
Moderator

p.s. sad kad san vidija ovaj post iznad sitija san se. di je @Finta? ::LOL::

Vrh

PostPostano: 10 kol 2009, 11:33 
Kadet
Kadet

cipiripi je napisao/la:
onaj mladi plavi momak s brojem 15 ima mota. zna dati dobru loptu i borben je, ali mi se čini malo nejak i preimpresioniran

Jure Jerbic. 18 godina. Velik potencijal. A to kako si ga opisa, tako je i Tomasov izgleda kad je pocea igrati u drugoj ligi. Tribalo je i njemu utakmica i utakmica da bude ponajbolji pojedinac Zadra.

slika

Vrh

PostPostano: 10 kol 2009, 11:35 
Junior
Junior

Derrick je napisao/la:
cipiripi je napisao/la:
onaj mladi plavi momak s brojem 15 ima mota. zna dati dobru loptu i borben je, ali mi se čini malo nejak i preimpresioniran

Jure Jerbic. 18 godina. Velik potencijal. A to kako si ga opisa, tako je i Tomasov izgleda kad je pocea igrati u drugoj ligi. Tribalo je i njemu utakmica i utakmica da bude ponajbolji pojedinac Zadra.

Zanimljivo kako je igra krenila na bolje tek kad je on izaša.....

"Bog je stvorija čovika, a Zadar košarku". Krivo. Giuseppe Pino Giergia je stvorio košarku. A i ono da je "Bog stvorija čovika" je malo sumnjivo. Zar hoćete reći da Svevišnji išta radi bez konzultacija s Giergijom?

Vrh

PostPostano: 10 kol 2009, 11:44 
Kadet
Kadet

s40c je napisao/la:
Derrick je napisao/la:
cipiripi je napisao/la:

Zanimljivo kako je igra krenila na bolje tek kad je on izaša.....

Zanimljivo kako san ja ocekiva post slican ovome...
Pa komentirali smo momka samo, cemu sad neka prepiranja zapocinjati?
A kakva je to igra bila u prvom poluvremenu, s njim u igri?! Dosta s takvim postovima...

slika

Vrh

PostPostano: 10 kol 2009, 11:51 
Moderator
Moderator

nisan ja mislija ništa loše o momku. dapače, istaknija san ga u pozitivnom smislu jer mi se svidilo kako je nekoliko puta brzo i jednostavno, bez puno kompliciranja posla teledirigiranu loptu. čini mi se da dobro prati igru i zna dati balun s očima. a sad to što se čini malo nejak i neiskusan, pa bija bi mirakul kad nebi bilo tako. ja još nisan vidija momka od 18 godina koji dobija svaki duel na čvrstinu i ne napravi nikad niti jednu grešku kao plod neiskustva.

neka njemu puno sriće i zdravlja i što više utakmica u nogama

Vrh

PostPostano: 10 kol 2009, 12:27 
Junior
Junior

Neman ja ništa protiv momka, neka on nama postanen novi Pele i niko sritniji od mene. Ja samo kažem da je u ovoj utakmici bija loš. To je moje skromno mišljenje.

"Bog je stvorija čovika, a Zadar košarku". Krivo. Giuseppe Pino Giergia je stvorio košarku. A i ono da je "Bog stvorija čovika" je malo sumnjivo. Zar hoćete reći da Svevišnji išta radi bez konzultacija s Giergijom?

Vrh

PostPostano: 10 kol 2009, 12:43 
Pionir
Pionir

slazem se s tim za Jerbica ..los..ili impresioniran neman pojma za mene..najbolji Jonjic..strava je decko odigra obranu..moran istaknut Celu..sa svoja 3 centarsuta koa Srna ostra i brza..a stim odma dolazi opasnost..Saranovic-borben svaka cast..Ljubicic..opet medu najboljima..a i veseli me povratak starog lisca Surija!! vratia se Zinedine!

Ricardo Izecson Kaka#22 Forever

Vrh

PostPostano: 10 kol 2009, 13:32 
Moderator
Moderator

momak je definitivno bija impresioniran. to je bilo očito. ali i kao takav je pokaza da ima šuga. mislin da nije zaslužija nikakve kritike nego samo pohvale.

Vrh

PostPostano: 10 kol 2009, 13:49 
Pionir
Pionir

Boro Poštar je napisao/la:
le ma ns eto kako sam već i predhodno reka ti se ode praviš ka neki mangup a ja ću danas ka i svih ovih dana namjerno zbog tebe i takvih ka ti šetati se po bazenu i gradu u hajdukovom dresu i kapi pa ti dođi i reci mi da ga skinem a moš povesti i prijatelje dođi molim te kad si mangup naprosto boga molim da se ko iz te tvoje branše koja kaže NEMA ŠETANJA PO ZADRU pojavi isprid mene pa da ga pregazim ka crva i zabranim mu vijećni dolazak na stanove i u krešinu dvoranu dođi šupćino i meni to zabrani :lucko: :lucko: :mad: :mad: :mad: :mad:

Ja stvarno ne kužim u čemu je problem... :pis: ko je spomenija hajduk i torcidu itd... prvenstveno san mislia na druge navijačke skupine (armada, boysi, funcuti... itd.) to što VI želite nositi hajdukov dres i kapu nema nikakve veze samnom ni si ikim drugim... jer smo mi u nekakvim prijateljskim odnosima s torcidom od pamtivjeka i normalno da necu napadati nikoga ko ttakav dres, sal ili kapu nosi...

Ne pravim se ja nikakav mangup nego se "pravim" onakav kakav jesam... Navijač Zadra koji je spreman umriti za ovaj grad i klub!

Ja imam 20 godina i neizmjerno VAS postujem ko starijeg navijaca i jednog od osnivaca ove navijacke skupine i navijaca koji je jos uvik aktivan... i ne kuzim sto san ja krivo napisa da me se sad napada :salute:

Ulaz u dvoranu i na stadion mi nece niko zabranjivati jer bar u glavi i navijaskom stazu nisan mulac i idem na utkmice od osme godine zivota a na gostovanja i slicne stvari od četrnaeste... :rukovanje

A prid Boga Isusa bi sta ako vriđa moj grad i moj klub... pa nek me gazi ako mu se da... ;-)

I jos jednom nisan skuzia cime san zasluzia da me se napada?!?!
xxxxxxxxxxxx

poZDrav i SAMO :ajmozadar:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 137 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sljedeća

Vremenska zona: UTC [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: