čestitke igračima i tornadu. nakon dugo vrimena i ja san pohodija stanove i moran priznati da san bija ugodno iznenađen. raduje me ta očita povezanost igrača i najvjernijih navijača, zajedničko slavlje,...
funcuti ka funcuti. šaka iskompleksiranih bijednika. najsmišnije mi je bilo ono "šibenik je gradina a vi ste k....". skoro san španjulet proguca od smija. očito da loše kopiraju svoje uzore iz metropole.
tlak mi je jedino diga sudac. svira je jedno tri milijarde nepotribnih stvari. čak su ga i neki inaće vrlo pristojni i kulturni ljudi koji su bili blizu mene počeli slati u 100 čičaka materinih. bilo mi je čak i smišno jer se radi o ljudima za koje pouzdano znan da nisu 3 puta u životu u društvu zabeštimali.
onaj cella ima mota. u 10 minuta igre je bar 3-4 puta probija i centrira za mrtvu šansu. i to prave lopte koje se ne gledaju svaki dan na hrvatskim nogometnim livadama. to maruni nije uspilo ni jedamput u 80 minuta.
onaj mladi plavi momak s brojem 15 ima mota. zna dati dobru loptu i borben je, ali mi se čini malo nejak i preimpresioniran.
šaranović me ugodno iznenadija. brz je ka munja i jak je kad ima igrača na leđima. te dvi karakteristike se ritko viđaju zajedno. pogotovo kod igrača priko 30.
terkeš obavlja veliki dio posla navlačeći na sebe protivničke igrače i otvarajući prostor suigračima koji bi to bolje tribali koristiti.
drago mi je radi čurjurića što je zabija. dobar je igrač i triba mu samopouzdanja.
ljubičić standardno najbolji. može ga se zaustaviti samo faulon.
sve u svemu, nije loše izgledalo. samo moramo igrati puno brže i imati puno brži protok lopte. tu mislin na bekove i vezne koji se moraju puno brže transformirati iz obrane u napad i dovesti loptu do napadača u 2-3 brza pasa. i kad protivnik ima loptu naši su predaleko. daju im previše prostora. srića da šibenčani ovaj put nisu imali pojma ali naletit će neko ko će to znati kazniti. ko što nas je kaznija zec onim jednim golom. tu nisu krivi stoperi koji su čuvali zeca nego igrač koji je triba čuvati onog ko je centrira. njemu je tribalo biti na tetivama pa nebi uspija poslati dobru loptu. a napadač će se između stopera uvik koji put promigoljiti.
toliko od mene. nadan se da nisan upila.