Boro Poštar je napisao/la:
e jebiga jednu izgubili jednu dobili a vi već da bi u europu

no svakako se slažem sa nekima na ovom portalu BAHATIM ŠIBENĆANIMA TRIBA POLOMITI NOGE NA TRAVNJAKU A BOGAMI I NA TRIBINAMA
ĆIM POĆMU ONE SVOJE UVREDE NA RAČUN ZADRA TRIBA IH JEDNOSTAVNO ZABETONIRATI ŠĆIM KO MOŽE VEĆ DUŽE VRIMENA S NJIMA NA NJIHOVOM PORTALU FUNCUTA TIJA SAM USPOSTAVITI JEDAN NORMALAN DIALOG ALI KUNEM VAM SE DA JE TO NEMOGUĆE BILO JE PAR IZUZETAKA NIKAD I NIGDI NISAM VIDIJA DA ITKO VIŠE MRZI ZADAR I SVE ŠTO JE ZADARSKO OD TE SKUPINE SELJAĆINA NAVIJAĆA SE NEMOŽE REĆI JER KO GOD STANE OD NAVIJAĆA U JEDAN KOMBI KA ONI TAKVI SE NEMOGU ZVATI NAVIJAĆIMA
ZATO NOGOMETAŠI IGRAJTE I DOBITE ŠIBENSKE PIĆKETINE A VI OSTALA ARTILJERIJO I PJEŠADIJO NA POSAO

Baš suprotno, njih i njihove uvrede triba ignorirati teze. Mi smo njima pokazali koliko smo isprid njih proslu sezonu. Na njihov rodendan, na njihovu proslavu palili smo cilu utakmicu, oni jedna baklja, koreo protu setalica njihovoh za rodendan, masa zastava. Prosla domaca u ZD, njihovi pogledi kad su vidili korteo od 500 ljudi 20 m od sebe, onda se nije vikalo bezigrad i slicno, nego glave doli, na utakmici ubojstvo sto se tice navijanja. Da nekazen kolko smo organiziranija ekipa, koliko jacu mladu i stariju ekipu imamo, koliko jacu konstantu, brojnost, koreo, baklje imamo od njih; a kad cemo ih i na ulici risiti kako Bog zapovida je isto pitanje vrimena, a onda pogotovo oni za nas tribaju biti NIKO i NISTA. I onda ja postavljan pitanje cemu obracat pozornost na jadne uvrede i bijedne komplekse, po mojoj teoriji zamaranje njima je jos jaca nasa iskompleksiranost.
A tvoje pisanje i njihovo sprdanje tamo na forumu necu komentirat jer je to sve skupa smisno.
Lako za Šibenik, lako za vase komentare odi, odvajajte lovu, pravi sendvic i spremajte se za Karlovac!
ZADAR ZAUVIK!